Skip to main content

Over ons

Rijschool KEN-TE-KEN
Biest-Houtakker

Wij zijn in 1990 in Moergestel, onder de wind van de molen begonnen. En in 2001 zijn we verplaatst naar Biest-Houtakker, naar de Biestsestraat 111. Vanaf 2001 is dit onze uitvalsbasis geworden. We geven les in Tilburg en omstreken. De examens worden in Berkel-Enschot afgenomen.
ken-te-ken-1579d19a Over ons | KEN-TE-KEN

Kwaliteit

Kwaliteit staat nog steeds het hoogst in ons vaandel. We doen ons uiterste best om voor iedereen die een rijbewijs wil halen, een passende oplossing te vinden. We vinden het belangrijk om alle informatie helder en vooral doorzichtig te houden. Bij ons is een gemaakte afspraak bindend. Daar komen we niet op terug. Geen nare verrassingen naderhand. Besluit je om met ons in zee te gaan, dan doen we dat met heldere duidelijke afspraken. Dit is al jaren ons devies. Zo zijn we begonnen in 1990, en zo willen we nog lang doorgaan.

Rijschool omgeving Tilburg

Je kunt bij ons terecht voor het autorijbewijs, het motorrijbewijs, het aanhangerrijbewijs, je bromfietsrijbewijs en ook voor theorielessen.
leer-rijden-dd19c546 Over ons | KEN-TE-KEN

Leren voor theorie-examen

Theorie kun je eenvoudig zelf online oefenen bij rijschool KEN-TE-KEN. Ga naar www.theorie-leren.nl en kies het pakket dat het beste bij je past. Je kunt dan onmiddellijk met je theorie aan de slag. Deze uitgever is de hofleverancier van het beeldmateriaal van het CBR. Daardoor zijn de foto’s op het echte examen heel herkenbaar. De tekst in de boeken van hun zijn eenvoudig en in begrijpelijke taal geschreven. De tekst wordt ondersteund door helder beeldmateriaal. Onze ervaring is dat je hiermee de beste resultaten behaalt.

Een ander alternatief is 3D Theorie.
Kom je er niet uit, dan kun je op maandagavond om 19.30 uur tot 20.30 uur bij ons terecht voor je theorie. Wij helpen je graag!