Brommer rijbewijs

Bromfiets rijles

Wil je graag je autorijbewijs B, motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en/of aanhanger rijbewijs BE halen? Je haalt het bij Rijschool KEN-TE-KEN!

Scooter rijbewijs halen

Wil jij je bromfietsrijbewijs halen in de omgeving van Tilburg? Dan ben je bij Rijschool Ken-Te-Ken aan het juiste adres. We helpen je om op een snelle en veilige manier je scooter rijbewijs te halen. je kunt zelfs in een dag je scooter rijbewijs halen. vanaf je 15,5 jaar kun je de scooter theorie examen al gaan halen, en vanaf je 16e mag je dan ook op scooter examen gaan bij het CBR.

Haal je brommer rijbewijs bij Rijschool Ken-Te-Ken, omdat

 • Wij gecertificeerde instructeurs hebben
 • Wij hoge kwaliteit bieden
 • Wij een hoog slagingspercentage hebben 80%-90%
 • Voordelige pakketten hebben
 • Je kunt lessen op tijden die jou uitkomen
 • Altijd een vaste instructeur hebt
 • Wij de scooter/bromfiets rijlessen goedkoop aanbieden
 • Er in principe geen wachttijden zijn

Bromfiets rijbewijs praktijk gedeelte

Heb jij de theorie voor je scooter rijbewijs op zak? Dan kun je nu gaan beginnen aan de praktijklessen voor de brommer. Bij Rijschool Ken-Te-Ken leren we je alle do’s en don’ts zodat je weet hoe dat je veilig met de bromfiets door het verkeer heen moet. Daarnaast leren we je alles over hoe dat je met de brommer om moet gaan.

Scooter rijbewijs examen

Het praktijkexamen voor je bromfiets rijbewijs is een rit van 30 tot 40 minuten op de openbare weg. Tijdens deze rit laat jij zien dat je de scooter goed kent en er handig mee om kunt gaan. Foutloos rijden is niet nodig om te slagen voor je scooter rijbewijs.

Kleine foutjes maken is toegestaan, als jij maar kunt laten zien dat je begrijpt hoe de verschillende verkeerssituaties in elkaar zitten. Je brommer rijbewijs halen lukt dan zeker!

Kleding

Wat de kleding hoef je je geen zorgen te maken. Alles ligt hier klaar om gebruik van te maken. Daardoor hoef je nog niet meteen een dure aanschaf te doen, en gelijk kunt gaan starten met je scooter rijbewijs. We hebben op de rijschool helmen klaar liggen in alle maten. Daarnaast hebben we ook handschoenen, jassen en evt broeken liggen zodat je beschermd en droog je scooter examen kunt gaan halen.

Rijlespakketten

Voor de brommer verzorgen wij de jassen, helmen, handschoenen en broeken.
Om een examen in te kunnen plannen moet je de rijschool machtigen op mijncbr.nl  Daarvoor heb je je Digi-D code nodig en het rijschoolnummer 7604K1

Voor informatie kun je contact opnemen met Ramon. Tel. 06-11524858

Prijswijzigingen voorbehouden

 
What do you want to do ?
New mail

Binnen no-time je rijbewijs hebben?

Kom dan naar Rijschool KEN-TE-KEN in Biest-Houtakker! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden door heel regio Tilburg en gemeente Hilvarenbeek

Rijschool KEN-TE-KEN

Kom naar Rijschool KEN-TE-KEN in Biest-Houtakker! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden ook door heel regio Tilburg.

Contact

 • Rijschool KEN-TE-KEN
 • Biestsestraat 111
 • 5084 HT Biest-Houtakker
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Op afspraak

Extra

Copyright © ken-te-ken.nl
Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites