Skip to main content

scooter rijbewijs

scooter rijles

Wil je graag je autorijbewijs B, motorrijbewijs A, scooter rijbewijs AM en/of aanhanger rijbewijs BE halen? Je haalt het bij Rijschool KEN-TE-KEN!

Scooter rijbewijs halen

Wil jij je bromfietsrijbewijs halen in de omgeving van Tilburg? Dan ben je bij Rijschool Ken-Te-Ken aan het juiste adres. We helpen je om op een snelle en veilige manier je scooter rijbewijs te halen. je kunt zelfs in een dag je scooter rijbewijs halen.

Vanaf je 15,5 jaar kun je de scooter theorie examen al gaan halen. Deze moet je eerst op zak hebben om een praktijkexamen in te kunnen plannen. Vanaf je 16e kun je pas op praktijk voor je scooter examen gaan bij het CBR.

Haal je brommer rijbewijs bij Rijschool Ken-Te-Ken, omdat

  • Wij gecertificeerde instructeurs hebben
  • Wij hoge kwaliteit bieden
  • Wij een hoog slagingspercentage hebben 80%-90%
  • Je kunt lessen op tijden die jou uitkomen
  • Altijd een vaste instructeur hebt
  • Er in principe geen wachttijden zijn
brommer-rijden-ac412107 Brommerrijbewijs | KEN-TE-KEN

Bromfiets rijbewijs praktijk gedeelte

Heb jij de theorie voor je scooter rijbewijs op zak? Dan kun je nu gaan beginnen aan de praktijklessen voor de brommer. Bij Rijschool Ken-Te-Ken leren we je alle do’s en don’ts zodat je weet hoe dat je veilig met de bromfiets door het verkeer heen moet. Daarnaast leren we je alles over hoe dat je met de brommer om moet gaan.

Scooter rijbewijs examen

Het praktijkexamen voor je bromfiets rijbewijs is een rit van 30 tot 40 minuten op de openbare weg. Tijdens deze rit laat jij zien dat je de scooter goed kent en er handig mee om kunt gaan. Foutloos rijden is niet nodig om te slagen voor je scooter rijbewijs.

Kleine foutjes maken is toegestaan, als jij maar kunt laten zien dat je begrijpt hoe de verschillende verkeerssituaties in elkaar zitten. Je brommer rijbewijs halen lukt dan zeker!
scooter-rijden-4dffaaa7 Brommerrijbewijs | KEN-TE-KEN
ken-te-ken-4517fa35 Brommerrijbewijs | KEN-TE-KEN

Kleding

Wat de kleding hoef je je geen zorgen te maken. Alles ligt hier klaar om gebruik van te maken. Daardoor hoef je nog niet meteen een dure aanschaf te doen, en gelijk kunt gaan starten met je scooter rijbewijs. We hebben op de rijschool helmen klaar liggen in alle maten. Daarnaast hebben we ook handschoenen, jassen en evt broeken liggen zodat je beschermd en droog je scooter examen kunt gaan halen.

prijzen

pakket 4 lessen + examen

prijs 425,-

prijzen

herexamen pakket

2 uur les met een examen

prijs 325,-

Voor de brommer verzorgen wij de jassen, helmen, handschoenen en broeken.
Om een examen in te kunnen plannen moet je de rijschool machtigen op mijncbr.nl 

Daarvoor heb je je Digi-D code nodig en het rijschoolnummer 7604K1

Voor informatie kun je contact opnemen met Ramon.

Tel. 06-11524858

Prijswijzigingen voorbehouden