Autorijbewijs

Rijopleiding
regio Hilvarenbeek

Wil je graag je autorijbewijs B, motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en/of aanhanger rijbewijs BE halen? Je haalt het goedkoop bij Rijschool KEN-TE-KEN!

De beste start van je rijopleiding!

Je rijbewijs halen is een flinke investering. En je kunt je leven lang plezier ervan hebben. Maar om van je rijbewijs te mogen genieten, moet je het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste? Of wil je liever kwaliteit en een goede prijs? Daarom is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Auto/motorrijschool Ken-Te-Ken geeft je deze zekerheid. Dat garanderen we. Auto/motorrijschool Ken-Te-Ken heeft gecertificeerde instructeurs. En een uniek lesprogramma waarmee je een snelle en goede start kunt maken met je rijopleiding.

Waarom KEN-TE-KEN

 • Altijd dezelfde instructeur
 • Persoonlijke begeleiding en direct starten vanaf 16,5 jaar
 • Hoog slagingspercentage
 • Altijd kunt lessen op tijden die jou uitkomen
 • Proefles, die onderdeel is van je te kiezen pakket
 • Geen wachttijden
 • Spoedopleidingen mogelijk
 • ADHD, Autisme, PDD-NOS, Leerproblemen gecertificeerd

Rijlessen volgen bij
KEN-TE-KEN

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Rijschool Ken-Te-Ken de ideale lesmethode voor iedere cursist. Elke rijles werken jij en je vaste instructeur aan de technieken van het autorijden. Hiervoor benutten wij de volle 60 minuten.

Aan de hand van de verschillende lespakketten kun je op je eigen tempo autorijlessen volgen. En wanneer je er klaar voor bent kun je bij het CBR een rijexamen afleggen. Zo heb je in een snel tempo je autorijbewijs op zak.

Om je een goed beeld te kunnen geven kun je een proefles nemen. Deze maakt dan deel uit van je pakket dat gekozen gaat worden. Hiermee kunnen we goed inschatten hoe dat je ervoor staat. Uiteraard wordt het aantal autorijlessen tijdens je rijopleiding bijgesteld aan de behoefte.

Meer of juist minder lessen nodig? Dan wordt dit door auto/motorrijschool Ken-Te-Ken voor je verrekend. Onder aan de pagina krijg je een indicatie van de verschillende pakketten en de bijbehorende prijzen die we aanbieden.

Wanneer mag ik starten met mijn rijopleiding?

Door 2toDrive mag je al vanaf 16,5 jaar beginnen met het volgen van autorijles. Vanaf 17 jaar mag je dan praktijkexamen doen voor je autorijbewijs. Tot je 18e jaar moet je dan rijden onder begeleiding van een door jou aangewezen coach ( bv. je vader of moeder). Wil jij ook al beginnen met lessen? Kijk dan snel op 2toDrive

Passend rijles pakket

Auto/motorrijschool Ken-Te-Ken heeft 2 verschillende pakketten voor het rijbewijs B waaruit je kunt kiezen. Je hebt ook de vrijheid om losse lessen te nemen. Wij helpen je graag om hier een keuze in te maken door je hier advies in te geven. Het beste advies kunnen we geven na een aantal lessen, zodat we de groei tijdens de lessen kunnen bekijken en daar een passend pakket bij kunnen adviseren.

Rijlespakketten

Starterspakket

1500

30 lessen van 60 min.
doorsnee pakket

1910

39 lessen van 60 min.
Losse lessen

53

60 minuten per les
€ 265,- examen
€ 185,- TTT
€ 313.- Faalangst
€ 282.- BNOR
€ 35,- Lesmateriaal

Alle vervolg lessen, buiten het pakket om, kosten de prijs van een losse les.

De pakketten zijn onderling NIET te gebruiken.

Prijswijzigingen voorbehouden

 

Binnen no-time je rijbewijs hebben?

Kom dan naar Rijschool KEN-TE-KEN in Biest-Houtakker! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden door heel regio Tilburg en gemeente Hilvarenbeek

Rijschool KEN-TE-KEN

Kom naar Rijschool KEN-TE-KEN in Biest-Houtakker! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden ook door heel regio Tilburg.

Contact

 • Rijschool KEN-TE-KEN
 • Biestsestraat 111
 • 5084 HT Biest-Houtakker
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Op afspraak

Extra

Copyright © ken-te-ken.nl
Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites