Skip to main content

Autorijbewijs

Rijopleiding
regio Hilvarenbeek

Wil je graag je autorijbewijs B, motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en/of aanhanger rijbewijs BE halen? Je haalt het goed bij Rijschool KEN-TE-KEN!

Ga naar www.cbr.nl, log in met je Digi-D code, vul een gezondheidsverklaring in en machtig ons (rijschoolnummer 7604K1)

De beste start van je rijopleiding!

Je rijbewijs halen is een flinke investering. En je kunt je leven lang plezier ervan hebben. Maar om van je rijbewijs te mogen genieten, moet je het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste? Of wil je liever kwaliteit en een goede prijs? Daarom is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Auto/motorrijschool Ken-Te-Ken geeft je deze zekerheid. Dat garanderen we. Auto/motorrijschool Ken-Te-Ken heeft gecertificeerde instructeurs. En een uniek lesprogramma waarmee je een snelle en goede start kunt maken met je rijopleiding.
leer-rijden-dd19c546 Autorijbewijs | KEN-TE-KEN

Waarom KEN-TE-KEN

  • Altijd dezelfde instructeur
  • Persoonlijke begeleiding en direct starten vanaf 16,5 jaar
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd kunt lessen op tijden die jou uitkomen
  • plannen via online agenda
  • Spoedopleidingen mogelijk
  • ADHD, Autisme, PDD-NOS, Leerproblemen gecertificeerd

Rijlessen volgen bij
KEN-TE-KEN

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Rijschool Ken-Te-Ken de ideale lesmethode voor iedere cursist. Elke rijles werken jij en je vaste instructeur aan de technieken van het autorijden. Dat betekent allereerst de technische bediening van de auto als voorwaarde om daarna aan het echte autorijden te kunnen beginnen, het verkeersinzicht. Hoe beweeg ik me veilig, zelfstandig en vlot door het verkeer. Hiervoor benutten wij de volle 60 minuten.


Je gaat in je eigen tempo autorijlessen volgen. En wanneer je er klaar voor bent kun je bij het CBR een rijexamen afleggen. Hiervoor dien je een machtiging in bij het CBR, waardoor wij als rijschool een tussentijdse toets en een rij-examen voor je mogen inplannen. Dit doe je op de site www.cbr.nl. Daar log je in met je eigen Digi-D code, dan kun je machtigen rijschool kiezen en vervolgens voer je daar het rijschoolnummer 7604K1 in. Op deze site dien je ook een gezondheidsverklaring in. Let op en controleer dat je op de goede site zit!

Het examen en de tussentijdse toets zullen in overleg met elkaar ingepland worden. Ons streven is om samen ervoor te zorgen dat je de eerste keer gaat slagen. Het examen wordt dan ook alleen ingepland als wij ervan overtuigd zijn dat je er klaar voor bent.

auto-herken-gevaar-8fcf6ef5 Autorijbewijs | KEN-TE-KEN
stuur-autorijden-839c5173 Autorijbewijs | KEN-TE-KEN

Wanneer mag ik starten met mijn rijopleiding?

Door 2toDrive mag je al vanaf 16,5 jaar beginnen met het volgen van autorijles. Vanaf 17 jaar mag je dan praktijkexamen doen voor je autorijbewijs. Tot je 18e jaar moet je dan rijden onder begeleiding van een door jou aangewezen coach ( bv. je vader of moeder). Wil jij ook al beginnen met lessen? Kijk dan snel op 2toDrive
kosten lessen

90

90 minuten per les
€ 265,- examen
€ 185,- TTT
€ 313.- Faalangst
€ 282.- BNOR
€ 35,- Lesmateriaal

Prijswijzigingen voorbehouden